img

To TANGO σε χρειάζεται.

To Tango σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζει μια απροσδόκητη κρίση.
H πανδημία με αποτέλεσμα τις απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων και ο αποκλεισμός όλων των δραστηριοτήτων του Tango μας οδήγησε για λόγους ασφαλείας στο να σταματήσουμε να κάνουμε ό,τι αγαπάμε: να χορεύουμε και να διδάσκουμε Tango.

Η καραντίνα δεν φαίνεται να λήγει σύντομα και τα μέτρα της κυβέρνησης δεν αρκούν για να μας στηρίξουν.

Η ομαλή λειτουργία της TANGart εξαρτάται αποκλειστικά από τα μαθήματα και τις εκδηλώσεις, με συνέπεια αυτή τη στιγμή να είμαστε σε αδιέξοδο χωρίς  να γνωρίζουμε πόσο σύντομα θα βγούμε από αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ζητάμε τη συνεισφορά σου. 
Η συνεισφορά σου αυτή τη στιγμή αποτελεί μια σημαντική υποστήριξη.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είστε παγιδευμένοι σε μια παρόμοια κατάσταση, γι 'αυτό δεν ζητάμε πολλά.

Μια συμβολική δωρεά αυτή τη στιγμή είναι σημαντική για εμάς, ώστε η σχολή - ως χώρος - να μπορεί να καλύπτει τα μηνιαία έξοδα και οι δάσκαλοι να μπορέσουν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.
Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο της ομάδας των δασκάλων της TANGart βιοπορίζονται αποκλειστικά από το tango, χωρίς να έχουν κάποια συμπληρωματική ή άλλη βασική εργασία. 

Αν θέλετε να μας υποστηρίξετε, κάντε κλικ στο κουμπί "DONATE"

Είναι απλό και η συναλλαγή πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας
και δεν θα σας πάρει περισσότερο από 5 λεπτά.

Μπορείτε να αποφασίσετε για το ποσό της δωρεάς και να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή ένα λογαριασμό paypal.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να καλέσετε ή να τηλεφωνήσετε στο 00306975368713 ή να μας στείλετε email στο [email protected]

Αν αγαπάτε το Tango και την TANGart και εκτιμάτε την προσπάθειά που κάνουμε τα τελευταία 10 χρόνια να καλλιεργήσουμε και να μεγαλώσουμε την κοινότητα tango, να θυμάστε ότι μια μικρή δωρεά από εσάς μπορεί μας προσφέρει υποστήριξη και ανακούφιση ενώ παράλληλα προσαρμόζομαστε στα νέα δεδομένα.

Πώς θα προσαρμοστούμε στην σημερινή κατάσταση:

Το  Tango, πρώτα απ 'όλα, σημαίνει σύνδεση ανθρώπων.
Η επιθυμία μας να μείνουμε κοντά σας και να συνεχίσουμε να σας εμπνέουμε και να σας καθοδηγούμε μας κατευθύνει σε εναλλακτικές on line λύσεις, τις οποίες επεξεργαζόμαστε τις τελευταίες ημέρες.
Η τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ενέργεια και την αξία της πραγματικής επαφής, αλλά παρέχει κάποιες επιλογές που θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε συνδεδεμένοι από απόσταση.
Θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι δυνατότητα προσφέρεται για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να είμαστε σε επαφή.
Στόχος είναι να σας δώσουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε online και να συζητήσουμε για το tango, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας καθοδηγήσουμε σε μια σειρά από όσο το δυνατόν καλύτερα οργανωμένα online μαθήματα.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτό το ταξίδι,
στείλτε μας email στο
το όνομα / επώνυμό σας και το σύνδεσμο του προφίλ σας στο facebook (αν υπάρχει)
ώστε να σας συνδέσουμε με την ομάδα ανθρώπων που θα έχουν πρόσβαση στα on line μαθήματα και δραστηριότητες.

Η σειρά των online video tutorials και άλλων εργαλείων καθοδήγησης θα προετοιμαστεί το συντομότερο δυνατο και θα είναι διαθέσιμη σε όσους & όσες θέλουν να τα παρακολουθήσουν.
Ωστόσο, η κατάλληλη προετοιμασία για να έχουν πραγματικό αποτέλεσμα και όχι δημιουργία εντυπώσεων απαιτεί χρόνο.
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε άμεσοι. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε ειλικρινά που μας ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζοντας την προσπάθειά μας να αναπτύξουμε το tango και να μεταδώσουμε την αγάπη μας γι’αυτό.
Η TANGart πρόσφατα αναδιοργανώθηκε και κινείται πλέον σε νέες κατευθύνσεις ενώ η κεντρική ομάδα των Εβελίνα Σαραντοπούλου και Θοδωρή Γεωργεδάκη ενισχύθηκε με τους Alejandro Larenas & Marisol Morales διατηρώντας την υπάρχουσα ομάδα δασκάλων.

Πριν 6 μήνες είχαμε ένα φρέσκο αλλά δύσκολο ξεκίνημα σε νέο χώρο και με πολλή προσωπική προσπάθεια από την ομάδα δασκάλων και την ομάδα μαθητών μας τα καταφέραμε.
6 μήνες όμως είναι μικρό χρονικό διάστημα και δεν ήμασταν έτοιμοι για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το χρόνο σας και την καλοσύνη σας να μας στηρίξετε.

Το Tango φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά σε δύσκολους καιρούς,

Όλοι μας, οι Alejandro & Marisol, Θοδωρής & Ιωάννα, Jordi & Έλλη, Εβελίνα και Ozan θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας.

Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε.