Ομάδα TANGart

Ομάδα TANGart
TANGart, reflections of tango από το 2011 αγκαλιά με το Aργεντίνικο Τάνγκο Η ομάδα TANGart, reflections of tango (αντανακλάσεις του tango) δημιουργήθηκε το 2011 από τον Θοδωρή Γεωργεδάκη και την Εβελίνα Σαραντοπούλου και το 2015 προστέθηκαν οι Διονύσης και Χλόη Θεοδωροπούλου. Δραστηριοποιείται στην Αθήνα και είναι αφιερωμένη στη μελέτη, στη διάδοση, ανάδειξη και την διδασκαλία όλων των αντανακλάσεων του Αργεντίνικου Τάνγκο (Tango Argentino) σε επίπεδο χορού, μουσικής, ποίησης, κουλτούρας και πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα »

Alejandro Larenas & Marisol Morales

Alejandro Larenas & Marisol Morales
Ο χορός των Marisol Morales και Alejandro Larenas κυμαίνεται από την καθαρή παράδοση μέχρι την πιο ασύλληπτη καινοτομία. Πλούτος σε μουσικότητα, άσπιλη τεχνική και μια πολύ επιδέξια και ακριβής μέθοδος διδασκαλίας αυτού του δημοφιλούς χορού είναι τα χαρακτηριστικά τους. Με περισσότερα από 18 έτη χορευτικής εμπειρίας, έγιναν ζευγάρι επαγγελματικά το 2005. Έχουν διδάξει και παρουσιαστεί σε φημισμένα μέρη στο Buenos Aires, όπως τα Club Gricel, La Ideal, Cochabamba 444, Tangocool, La Viruta Tango, Practica X, El Motivo Tango, Viva la Pepa Milonga, Milonga 10 και στην παράσταση “Tango new generation” που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του CITA Intenacional Tango Festival (2006, 2007). Έχουν κάνει πάνω από 25 περιοδείες tango σε όλον τον κόσμο για σεμινάρια, shows και tango festivals, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων: Montreal Tango Festival στον Καναδά (2005, 2007, 2009, 2011, 2013), Tangowoche Zurich International Tango Festival (2009), The International Festival of Rimini (2009), Hamburg Tango Festival (2010), 14 Aniversary Universo Tango (2011), San Remo Tango Festival (2010), TangOtoño Innsbruck (2010), Tangoconsharm, στην Αίγυπτο (2010), the Smith Tango Festival στη Santa Monica, Los Angeles. (2010), International Istambul Tango Week (2011). Festivalito de Primavera, στη Ζυρίχη (2012). Lisboa Tango Festival (2013). Marca de Tango Festival, Treviso, Ιταλία (2013). Pascuattango (2012, 2013, 2014, 2015), Istambul Tango Experience ( 2015), Pisa Tango Festival (2015), Baztango Festival (2015), Meditango Festival (2015), Days of tango Festival San Petersburgh (2015), Toronto Tango Festival, (2014 - 2016), Philadelphia Tango Festival (2016).

Διαβάστε περισσότερα »

Αλέξης Παπαστεφανάτος & Ευγενία Μαλτέζου

Αλέξης Παπαστεφανάτος & Ευγενία Μαλτέζου
Ο Αλέξης και η Ευγενία δουλεύουν μαζί από το 2006. Έχουν παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια με κορυφαίους Έλληνες και Αργεντίνους δασκάλους. Από το 2007 παραδίδουν μαζί μαθήματα και παρουσιάζουν shows. Την ίδια χρονιά χορογραφούν και συμμετέχουν σε χοροθεατρική παράσταση tango, ενώ από το 2009 συνδιοργανώνουν milongas. Τα τελευταία χρόνια χορεύουν και παραδίδουν μαθήματα σε σχολές χορού, φεστιβάλ και μαραθωνίους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
on line abortion pill abortion pill how to order the abortion pill online
wife cheated on me cheat on husband married affairs sites
why people cheat women who cheat on relationships signs of unfaithful husband

Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Λιναρδάτος & Κατερίνα Σκουτέλη

Γιώργος Λιναρδάτος & Κατερίνα Σκουτέλη
Η Κατερίνα και ο Γιώργος ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2014. Η χορευτική τους πορεία στον χώρο του Αργεντίνικου Tango, τους τοποθετεί ανάμεσα στα δυναμικά ανερχόμενα ζευγάρια της Ελλάδας. Έως και σήμερα έχουν λάβει μέρος - στο διαγωνισμό χορού Tango Acropolis, - στο πρωτάθλημα Μεσογείου και Ανατολικής Ευρώπης όπου προκρίθηκαν στον ημιτελικό στη κατηγορία Tango Escenario (μετφρ: Θεατρικό Tango). Εκτός από το διαγνωιστικό τομέα του χορού, έχουν συμμετάσχει και χορέψει σε διάφορα shows (χορευτικές επιδείξεις), εκδηλώσεις ανα την Ελλάδα και τηλεοπτικές εκπομπές. Η διδασκαλία τους στηρίζεται στην επικοινωνία του καβαλιέρου με τη ντάμα μέσα από τη μουσική και την τεχνική που με τη σειρά τους απελευθερώνουν τη μαγεία και το πάθος που κρύβεται στο Αργεντίνικου Τάνγκο. Η Κατερίνα Σκουτέλη ξεκίνησε την πορεία της στο χορό πριν από 18 χρόνια παρακολουθώντας σε μαθήματα κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το χώρο του latin. Με το Αργεντίνικος Tango ασχολείται κατά αποκλειστικότητα από το 2003. Έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια σε Ελλάδα και Αργεντινή από κορυφαίους χορευτές-δασκάλους. O Γιώργος Λιναρδάτος με το Tango Argentino ασχολείται από το 2004. Απο νωρίς αφοσιώθηκε στη βαθύτερη εκμάθησή του παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα με κορυφαίους Αργεντινούς και Ευρωπαίους Δασκάλους όπως Fabias Salas & Lola Diaz , Carlos Copello, Sebastian Arce & Mariana montes, Federico Naveira y Ines Muzzopappa, Mario consiglieri & Anabella diaz-hojman, Geraldine Rojas & Ezequiel Paludi, Damian Essel & Nancy Lousan

Διαβάστε περισσότερα »

Διονύσης Θεοδωρόπουλος & Χλόη Θεοδωροπούλου

Διονύσης Θεοδωρόπουλος & Χλόη Θεοδωροπούλου
Ο Διονύσης είναι ο νικητής του διαγωνισμού Tango Acropolis (2011) στην κατηγορία Tango Escenario. Η Χλόη έχει σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο χορό και η καριέρα της ήταν εστιασμένη σ’αυτά, μέχρι που στη ζωή της εμφανίστηκε το τάνγκο. Ο Διονύσης και η Χλόη ξεκίνησαν την συνεργασία τους τον Οκτώβριο του 2011 και, μαζί αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος του Tango Escenario στον διαγωνισμό Tango Acropolis 2012. Είναι ενεργά μέλη της ομάδας “Tango Seduccion”, του Αργεντίνου χορογράφου Gustavo Russo, με την οποία κάνουν περιοδείες ανά τον κόσμο με τις παραγωγές “Tango in Red Major” και “Tango Revolution”, όπως επίσης και χορευτές και χορογράφοι στην χορευτική ομάδα “Tango en Eros”. Έχουν ως βάση τους τη σχολή χορού TANGart στην Αθήνα, όπου ασκούν διδακτικό έργο, καθώς και τη διοικητική και καλλιτεχνική διεύθυνση μεταξύ άλλων επαγγελματιών χορευτών. Ταξιδεύουν τακτικά κάνοντας show και παραδίδοντας σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετέχοντας σε αναγνωρισμένα διεθνή φεστιβάλ tango.

Διαβάστε περισσότερα »

Εβελίνα Σαραντοπούλου

Εβελίνα Σαραντοπούλου
H Εβελίνα χορεύει από το 2004. Πιστεύει ότι το tango είναι μια συνεχής ανταλλαγή ενέργειας και συναισθημάτων ανάμεσα στο ζευγάρι. Αξιοποιεί τις βασικές αρχές της κίνησης, ο συντονισμός των οποίων δίνει στο ζευγάρι τη δυνατότητα να χορέψει αυτοσχεδιαστικά και ελεύθερα. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στον αυτοσχεδιασμό, δουλεύει μαζί με τους μαθητές τηςς με στόχο να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα τους και να αναπτύξουν την ικανότητα έκφρασης των «χρωμάτων» της μουσικής. Η μέθοδος διδασκαλίας της αναλύει τις βασικές αρχές της κίνησης και ανταλλαγής ενέργειας με απλές ασκήσεις και καθαρές διευθύνσεις, αξιοποιώντας συμμετρικά τη χορευτική αγκαλιά και δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη χορευτική επικοινωνία του ζευγαριού. Από το 2011 παρουσιάζει τη δουλειά της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και Ευρώπης ενώ ήδη έχει χορέψει και διδάξει στα παρακάτω (πιο σημαντικά): Τango Festival Illuminations (Nice, France), Roma Tango Marathon, Unconventional Tango Weekend (Bari,Italy), Thessaloniki Tango Marathon, Athens Tango Weekend, Patras Tango Festivalito, Tango Eventi Milongas (Rome, Italy), 1st & 2nd Cyprus Tango Meeting και άλλα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα »

Θοδωρής Γεωργεδάκης & Ιωάννα Παπαχρήστου

Θοδωρής Γεωργεδάκης & Ιωάννα Παπαχρήστου
Ο Θοδωρής ξεκίνησε να ασχολείται με το tango το 2004, ενώ η διδακτική του δράση άρχισε το 2009, με ορόσημο την ίδρυση της σχολής TANGart στην Αθήνα το 2011. Η Ιωάννα, μετά από δεκαετή θητεία στον κλασσικό χορό, γνώρισε το tango το 2010. Ο Θοδωρής υπήρξε o κύριος δάσκαλός της, ενώ ξεκίνησαν να συνεργάζονται επαγγελματικά από το 2015. Εκτυλίσσουν ήδη τη δράση τους παρουσιάζοντας τη δουλειά τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αγαπούν το tango διότι μπορεί να εκφράσει τις άπειρες διαθέσεις της ανθρώπινης ψυχής. Δεν εγκλωβίζει το σώμα σε αποστασιοποιημένα σχήματα, αντιθέτως χαρίζει μοναδικά εργαλεία έκφρασης και επικοινωνίας που μοιράζονται δύο άνθρωποι από κοινού για να «μιλήσει» ο ένας στον άλλον. Όπως η σχέση ενός ζευγαριού στη ζωή ωριμάζει, εξελισσόμενη αδιάκοπα, έτσι και η χορευτική σχέση δυο ανθρώπων σε μία αγκαλιά βρίσκεται σε συνεχή δυναμική εξέλιξη, μεταμόρφωση και οδηγεί στην πρόοδο της αμοιβαίας κατανόησης και έκφρασης. Φιλτράροντας τη δουλειά τους μέσα από το σεβασμό στους πρώτους χορευτές tango, καθημερινούς ανθρώπους της Αργεντινής του προηγούμενου αιώνα, επιδιώκουν τη διαρκή μείξη και ανανέωση βηματολογίου και ποιότητας κίνησης, με στόχο ένα πλούσιο, εκφραστικά στιβαρό αποτέλεσμα, έχοντας ως βασικό πυρήνα έμπνευσης την ποικιλόμορφη μουσική του tango και την αξία της αγκαλιάς και της επαφής. Χορεύοντας πάντα αυτοσχεδιαστικά, διασφαλίζουν ότι κάθε τους παρουσίαση είναι διαφορετική, άρα μοναδική. Διδακτικά επιχειρούν να προσεγγίσουν την προσωπικότητα κάθε μαθητή και, προσαρμοζόμενοι στα δυνατά και αδύνατα σημεία του, να τον διαμορφώσουν σε χορευτή ικανό για γόνιμο διάλογο μέσα στην αγκαλιά του tango, ώστε να μπορεί να αντλεί και να δίνει απόλαυση ήδη από τα πρώτα του βήματα. Τέλος, ως ζευγάρι με γνήσιο και διαρκές ενδιαφέρον προς το αντικείμενό του, παρακολουθούν ενεργά τη δουλειά καταξιωμένων Αργεντίνων Δασκάλων, με βασικό σημείο αναφοράς και έμπνευσής τους, τους Alejandro Larenas και Μarisol Morales. Σας ευχαριστούμε.

Διαβάστε περισσότερα »

Νικόλας Δημητρόπουλος & Μαρίνα Σιαμά

Νικόλας Δημητρόπουλος & Μαρίνα Σιαμά
Ο Νικόλας Δημητρόπουλος και η Μαρίνα Σιαμά χορεύουν αργεντίνικο tango από το 2006 και το 2009 αντίστοιχα. Χορεύουν και διδάσκουν μαζί από το 2011 και έχουν δώσει σόου σε milongas, θέατρο, τηλεόραση και φεστιβάλ (Sunny Tango Festival, Syros Tango Festival, Patras Tango Fiesta, Pa'Bailar Spring Tango Festival και άλλα). Από το 2014 διδάσκουν στη σχολή TANGart. Το 2014 έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα Μεσογείου και Ανατολικής Ευρώπης, Tango Acrópolis, όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Τango Salon. Το 2016 διαγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tango στην Cervia της Ιταλίας, όπου και έφτασαν στον τελικό της κατηγορίας 'Tango de Pista'. Έχουν παρακολουθήσει πολυάριθμα ιδιαίτερα μαθήματα κορυφαίων maestros: Sebastian Achaval - Roxana Suarez, Fabian Peralta - Josefina Bermudez, Sebastian Arce - Marianna Montes, Ruben Veliz - Sabrina Veliz, Facundo Piñero - Vanessa Villalba, Fernando Carrasco - Jimena Hoeffner, Fernando Gracia - Sol Cerquides, Juan Martin Carrara - Stefania Colina, Edwin Espinoza - Alexa Yepes, Matías Batista Alemán - Silvana Prieto, Claudio Villagra - Helena Fernandez, Pablo Valentín Moyano - Roberta Becarrini, Santiago Castro - Carla Rossi, Fatima Vitale, Octavio Fernandez, Silvio La Via, καθώς και πολλά σεμιναρια. Ως χορευτές και ως δάσκαλοι δίνουν έμφαση στη μελέτη της μουσικής και της τεχνικής, στην επαφή του ζευγαριού και την έκφραση των συναισθημάτων που γεννιούνται μέσω της μουσικής, των στιχων και της αγκαλιάς,σεβόμενοι την παράδοση και την κουλτούρα του tango.

Διαβάστε περισσότερα »

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ TANGO
Το Αργεντίνικο Τάνγκο είναι ένα διαχρονικό είδος χορού. Πρωτοεμφανίστηκε περίπου στις αρχές του 19ου αιώνα και παραμένει ζωντανό και δραστήριο μέχρι και σήμερα.
cytotec abortion order abortion pill cytotec abortion
how to order the abortion pill online click here order abortion pill
ΧΩΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες της ομάδας TANGart, reflections of tango, φιλοξενούνται στο ισόγειο (Xώρος Τέχνης 14Μέρα) και στον δεύτερο όροφο ενός βιομηχανικού ύφους τριώροφου κτηρίου έχοντας δημιουργήσει ένα χαλαρό και δημιουργικό περιβάλλον.