Ομάδα TANGart

Ομάδα TANGart
TANGart, reflections of tango από το 2011 αγκαλιά με το Aργεντίνικο Τάνγκο Η ομάδα TANGart, reflections of tango (αντανακλάσεις του tango) δημιουργήθηκε το 2011 από τον Θοδωρή Γεωργεδάκη και την Εβελίνα Σαραντοπούλου και το 2015 προστέθηκαν οι Διονύσης και Χλόη Θεοδωροπούλου. Δραστηριοποιείται στην Αθήνα και είναι αφιερωμένη στη μελέτη, στη διάδοση, ανάδειξη και την διδασκαλία όλων των αντανακλάσεων του Αργεντίνικου Τάνγκο (Tango Argentino) σε επίπεδο χορού, μουσικής, ποίησης, κουλτούρας και πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα »

Alejandro Larenas & Marisol Morales

Alejandro Larenas & Marisol Morales
Ο χορός των Marisol Morales και Alejandro Larenas κυμαίνεται από την καθαρή παράδοση μέχρι την πιο ασύλληπτη καινοτομία. Πλούτος σε μουσικότητα, άσπιλη τεχνική και μια πολύ επιδέξια και ακριβής μέθοδος διδασκαλίας αυτού του δημοφιλούς χορού είναι τα χαρακτηριστικά τους. Με περισσότερα από 18 έτη χορευτικής εμπειρίας, έγιναν ζευγάρι επαγγελματικά το 2005. Έχουν διδάξει και παρουσιαστεί σε φημισμένα μέρη στο Buenos Aires, όπως τα Club Gricel, La Ideal, Cochabamba 444, Tangocool, La Viruta Tango, Practica X, El Motivo Tango, Viva la Pepa Milonga, Milonga 10 και στην παράσταση “Tango new generation” που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του CITA Intenacional Tango Festival (2006, 2007). Έχουν κάνει πάνω από 25 περιοδείες tango σε όλον τον κόσμο για σεμινάρια, shows και tango festivals, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων: Montreal Tango Festival στον Καναδά (2005, 2007, 2009, 2011, 2013), Tangowoche Zurich International Tango Festival (2009), The International Festival of Rimini (2009), Hamburg Tango Festival (2010), 14 Aniversary Universo Tango (2011), San Remo Tango Festival (2010), TangOtoño Innsbruck (2010), Tangoconsharm, στην Αίγυπτο (2010), the Smith Tango Festival στη Santa Monica, Los Angeles. (2010), International Istambul Tango Week (2011). Festivalito de Primavera, στη Ζυρίχη (2012). Lisboa Tango Festival (2013). Marca de Tango Festival, Treviso, Ιταλία (2013). Pascuattango (2012, 2013, 2014, 2015), Istambul Tango Experience ( 2015), Pisa Tango Festival (2015), Baztango Festival (2015), Meditango Festival (2015), Days of tango Festival San Petersburgh (2015), Toronto Tango Festival, (2014 - 2016), Philadelphia Tango Festival (2016).

Διαβάστε περισσότερα »

Αλέξης Παπαστεφανάτος & Ευγενία Μαλτέζου

Αλέξης Παπαστεφανάτος & Ευγενία Μαλτέζου
Ο Αλέξης και η Ευγενία χορεύουν αργεντίνικο tango από το 2004. Μαζί δουλεύουν από το 2006 και έκτοτε έχουν παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια με κορυφαίους αργεντίνους δασκάλους.

Διαβάστε περισσότερα »

Θοδωρής Γεωργεδάκης

Θοδωρής Γεωργεδάκης
Ο Θοδωρής ξεκίνησε να ασχολείται με το tango το 2004, ενώ η διδακτική του δράση άρχισε το 2009, με ορόσημο την ίδρυση της σχολής TANGart στην Αθήνα το 2011.

Διαβάστε περισσότερα »

Γιώργος Λιναρδάτος & Κατερίνα Σκουτέλη

Γιώργος Λιναρδάτος & Κατερίνα Σκουτέλη
Η Κατερίνα και ο Γιώργος ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2014. Η χορευτική τους πορεία στον χώρο του Αργεντίνικου Tango, τους τοποθετεί ανάμεσα στα δυναμικά ανερχόμενα ζευγάρια της Ελλάδας. Έως και σήμερα έχουν λάβει μέρος - στο διαγωνισμό χορού Tango Acropolis, - στο πρωτάθλημα Μεσογείου και Ανατολικής Ευρώπης όπου προκρίθηκαν στον ημιτελικό στη κατηγορία Tango Escenario (μετφρ: Θεατρικό Tango). Εκτός από το διαγνωιστικό τομέα του χορού, έχουν συμμετάσχει και χορέψει σε διάφορα shows (χορευτικές επιδείξεις), εκδηλώσεις ανα την Ελλάδα και τηλεοπτικές εκπομπές. Η διδασκαλία τους στηρίζεται στην επικοινωνία του καβαλιέρου με τη ντάμα μέσα από τη μουσική και την τεχνική που με τη σειρά τους απελευθερώνουν τη μαγεία και το πάθος που κρύβεται στο Αργεντίνικου Τάνγκο. Η Κατερίνα Σκουτέλη ξεκίνησε την πορεία της στο χορό πριν από 18 χρόνια παρακολουθώντας σε μαθήματα κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το χώρο του latin. Με το Αργεντίνικος Tango ασχολείται κατά αποκλειστικότητα από το 2003. Έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια σε Ελλάδα και Αργεντινή από κορυφαίους χορευτές-δασκάλους. O Γιώργος Λιναρδάτος με το Tango Argentino ασχολείται από το 2004. Απο νωρίς αφοσιώθηκε στη βαθύτερη εκμάθησή του παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα με κορυφαίους Αργεντινούς και Ευρωπαίους Δασκάλους όπως Fabias Salas & Lola Diaz , Carlos Copello, Sebastian Arce & Mariana montes, Federico Naveira y Ines Muzzopappa, Mario consiglieri & Anabella diaz-hojman, Geraldine Rojas & Ezequiel Paludi, Damian Essel & Nancy Lousan

Διαβάστε περισσότερα »

Έλλη Kαραδήμου & Jordi Moragues

Έλλη Kαραδήμου & Jordi Moragues
Η Ελλη καραδήμου και ο Jordi Moragues συναντήθηκαν επαγγελματικά το 2015. Τους ένωσε η κοινή αγάπη τους για το φαινόμενο του Tango. Δίνουν έμφαση στην ζεστή αγκαλιά του tango από τα πρώτα κιόλας βήματα των μαθητών. Η διδασκαλία τους εστιάζει στην τεχνική ,την μουσικότητα , την διάδραση του ζευγαριού και την ικανότητά του να αυτοσχεδιάζει.

Διαβάστε περισσότερα »

Διονύσης Θεοδωρόπουλος & Χλόη Θεοδωροπούλου

Διονύσης Θεοδωρόπουλος & Χλόη Θεοδωροπούλου
Ο Διονύσης είναι ο νικητής του διαγωνισμού Tango Acropolis (2011) στην κατηγορία Tango Escenario. Η Χλόη έχει σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο χορό και η καριέρα της ήταν εστιασμένη σ’αυτά, μέχρι που στη ζωή της εμφανίστηκε το τάνγκο. Ο Διονύσης και η Χλόη ξεκίνησαν την συνεργασία τους τον Οκτώβριο του 2011 και, μαζί αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος του Tango Escenario στον διαγωνισμό Tango Acropolis 2012. Είναι ενεργά μέλη της ομάδας “Tango Seduccion”, του Αργεντίνου χορογράφου Gustavo Russo, με την οποία κάνουν περιοδείες ανά τον κόσμο με τις παραγωγές “Tango in Red Major” και “Tango Revolution”, όπως επίσης και χορευτές και χορογράφοι στην χορευτική ομάδα “Tango en Eros”. Έχουν ως βάση τους τη σχολή χορού TANGart στην Αθήνα, όπου ασκούν διδακτικό έργο, καθώς και τη διοικητική και καλλιτεχνική διεύθυνση μεταξύ άλλων επαγγελματιών χορευτών. Ταξιδεύουν τακτικά κάνοντας show και παραδίδοντας σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετέχοντας σε αναγνωρισμένα διεθνή φεστιβάλ tango.

Διαβάστε περισσότερα »

Εβελίνα Σαραντοπούλου

Εβελίνα Σαραντοπούλου
Γνωρίζοντας το tango το 2008 κατάλαβε αμέσως ότι αυτός ο χορός θα άλλαζε τη ζωή της. Από το 2011 ιδρύει μαζί με τους συνεργάτες της την TANGart, μια από τις μεγαλύτερες σχολές tango στην Ελλάδα, έχοντας μια ισχυρή διδακτική ομάδα από 15 καταξιωμένους χορευτές. Με έδρα την Αθήνα, μια από τις πιο γνωστές tango σκηνές της Ευρώπης, ταξιδεύει και διδάσκει στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό διατηρώντας συνεργασίες με αναγνωρισμένους χορευτές όπως ο Αργεντινός Ezequiel “El Cacha” Merlo και ο Τούρκος Hakan Ayakli, και οι Έλληνες Θοδωρής Γεωργεδάκης, Πάνος Νικολέτος και Παναγιώτης Τριανταφύλλου. Ο χορός της κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς επιτυγχάνει να συνδυάσει την δυναμική με την ελαστικότητα, την ταχύτητα με την σταθερότητα, την καθαρή τεχνική με τη απαλή αίσθηση. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή για τον τρόπο διδασκαλίας και την απίστευτη μεταδοτικότητά της. Μέσα από τα σεμινάριά της οι χορευτές ανακαλύπτουν έναν απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό δρόμο προς το tango, γνωρίζοντας ένα σύστημα ενεργειών που προστατεύει την αίσθηση στην αγκαλιά του ζευγαριού αλλά ταυτόχρονα χτίζει ισχυρή επικοινωνία και διευρύνει τις χορευτικές δυνατότητες του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα »

Νικόλας Δημητρόπουλος & Μαρίνα Σιαμά

Νικόλας Δημητρόπουλος & Μαρίνα Σιαμά
Ο Νικόλας Δημητρόπουλος και η Μαρίνα Σιαμά χορεύουν αργεντίνικο tango από το 2006 και το 2009 αντίστοιχα. Χορεύουν και διδάσκουν μαζί από το 2011 και έχουν δώσει σόου σε milongas, θέατρο, τηλεόραση και φεστιβάλ (Sunny Tango Festival, Syros Tango Festival, Patras Tango Fiesta, Pa'Bailar Spring Tango Festival και άλλα). Από το 2014 διδάσκουν στη σχολή TANGart. Το 2014 έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα Μεσογείου και Ανατολικής Ευρώπης, Tango Acrópolis, όπου κατέκτησαν τη 2η θέση στην κατηγορία Τango Salon. Το 2016 διαγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tango στην Cervia της Ιταλίας, όπου και έφτασαν στον τελικό της κατηγορίας 'Tango de Pista', ενώ το 2017 ήταν 4οι στο πρωτάθλημα Ιταλίας - Ελλάδας στην ίδια κατηγορια. Έχουν παρακολουθήσει πολυάριθμα ιδιαίτερα μαθήματα κορυφαίων maestros: Sebastian Achaval - Roxana Suarez, Javier Rodriguez - Moira Castellano, Nito - Elba, Flaco Dany, Alejandra Mantiñan, Geraldine Rojas, Fabian Peralta - Josefina Bermudez, Ruben Veliz - Sabrina Veliz, Facundo Piñero - Vanessa Villalba, Fernando Carrasco - Jimena Hoeffner, Fernando Gracia - Sol Cerquides, Juan Martin Carrara - Stefania Colina, Edwin Espinoza - Alexa Yepes, Matías Batista Alemán - Silvana Prieto, Claudio Villagra - Helena Fernandez, Pablo Valentín Moyano - Roberta Becarrini, Santiago Castro - Carla Rossi, Fatima Vitale, Octavio Fernandez, Silvio La Via, καθώς και πολλά σεμιναρια. Ως χορευτές και ως δάσκαλοι δίνουν έμφαση στη μελέτη της μουσικής και της τεχνικής, στην επαφή του ζευγαριού και την έκφραση των συναισθημάτων που γεννιούνται μέσω της μουσικής, των στιχων και της αγκαλιάς,σεβόμενοι την παράδοση και την κουλτούρα του tango.

Διαβάστε περισσότερα »

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ TANGO
Το Αργεντίνικο Τάνγκο είναι ένα διαχρονικό είδος χορού. Πρωτοεμφανίστηκε περίπου στις αρχές του 19ου αιώνα και παραμένει ζωντανό και δραστήριο μέχρι και σήμερα.
cytotec abortion order abortion pill cytotec abortion
how to order the abortion pill online click here order abortion pill
ΧΩΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες της ομάδας TANGart, reflections of tango, φιλοξενούνται στο ισόγειο (Xώρος Τέχνης 14Μέρα) και στον δεύτερο όροφο ενός βιομηχανικού ύφους τριώροφου κτηρίου έχοντας δημιουργήσει ένα χαλαρό και δημιουργικό περιβάλλον.